Udruga Zvončići je nevladina, nestranačka, neprofitna i socijalno-humanitarna organizacija koja je osnovana sa ciljem promicanja procesa integracije u društvenu zajednicu, razvitka i unapređenja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju, roditelja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Naša vizija i misija da svojim svakodnevnim aktivnostima i predanošću doprinosimo izgradnji društva izjednačenih mogućnosti. Timskim radom i aktivnim angažmanom u zajednici pružamo socijalne usluge i promičemo prava djece s teškoćama u razvoju s ciljem poboljšanja uvjeta za dostojanstven, kvalitetan život i socijalnu uključenost. 

Udruga je članica Nacionalne udruge za autizam i Saveza udruga invalida Karlovačke županije. Djeluje od siječnja 2011. godine. Imamo 20 zaposlenih temeljem ugovora o radu, od toga 10 pomoćnika u nastavi. Naš tim čine logoped, radni terapeut, psiholog, socijalni pedagog, a provode terapiju senzorne integracije, radnu terapiju, neurofeedback  trening te psihološko savjetovanje za roditelje i djecu koje može biti  individualno ili grupno. Osim postojećih terapija naši korisnici imaju mogućnost pohađanja grafomotoričkih, dramskih i likovnih radionica.

Naš tim :

Snježana Čop, predsjednica udruge

 

Marija Grgas, tajnica udruge

Stručni tim:

Voditelj organizacijske jedinice
Nada Jelača Šimunić, bacc. occup.therap., SIAT®

Mihaela Hoppe, magistra logopedije

Vedrana Laskač, bacc. occup.therap., SIAT®

Anita Kuterovac, bacc.occup.therap.

 

Elena Rajnovac, mag. socijalne pedagogije, NF terapeut 

 

Katarina Živčić, mag.psihologije

 

Marino Bakarić, mag.art

Vanjska suradnica:

Sanja Kasunić, magistra psihologije

Administrativni tim:

Ivana Leš, ekonomist
Zdravka Medved, ekonomist

 

ŠTO RODITELJI GOVORE O NAMA?

1
2
3
4
5
6
7
8

 

Također posjetite…