Udruga Zvončići je nevladina, nestranačka, neprofitna i socijalno-humanitarna
organizacija koja je osnovana sa ciljem promicanja procesa integracije u društvenu
zajednicu, razvitka i unapređenja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju,
roditelja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Poštovani,
obavještavamo Vas da će Zvončići radi dobrobiti naših korisnika uspostaviti rad s korisnicima/roditeljima/članovima obitelji putem telefona,društvenih aplikacija i prema mogućnosti video pozivom.
Svi dosadašnji korisnici dobiti će na brojeve mobitela (koji su dali kao kontakt) brojeve mobitela od svih terapeuta koje mogu kontaktirati na mobitel.
Za sve korisnike kod kojih postoji potreba (zbog trenutnog stanja ili mogućeg pogoršanja stanja odnosno hitne potrebe) osigurava se osobno pružanje usluge uz prethodni dogovor kako bi se poštovale sve preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Zbog vrlo specifičnih terapija koje su Zvončići pružali, nažalost kvaliteta istih neće biti na dosadašnjem nivou, ali s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, a vodeći računa upravo o dobrobiti naših malih korisnika morali smo se odlučiti na privremenu promjenu načina pružanja usluga, ali i pokazati da smo zajedno i u teškim trenucima.

Za sve info možete nazvati ☎️047/431-553.

S nadom što skorijeg povratka na staro te osobnog susreta na dobro poznatoj lokaciji šaljemo vam velike pozdrave! 👋 #ostanidoma

Skip to content