Aktiviraj me
Središnji državni ured za demografiju i mlade
Opis: Projekt osmišljen kako bi se osiguralo pružanje 5 inovativnih radionica za mlade, s ciljem smanjenja vremena pred ekranima te prepoznavanje i iskorištavanje vlastitih potencijala prema zdravijem, organiziranijem i socijalno kvalitetnijem životu…(više)
Vrijednost projekta: 14.525,00 €
Trajanje projekta:  01.01.2024. do 31.12.2024.

Od iskre do plamena IV ( 1. godina)
Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
Opis:  Projekt ima za cilj veću dostupnost socijalnih usluga stanovnicima ruralnih područja, povećanje kvalitete usluga, povećanje kvalitete socijalnih usluga, smanjenje socijalne isključenosti i siromaštva te poboljšanje kvalitete života socijalno osjetljivih skupina- razvoj suradničih odnosa različitih pružatelja usluga, jedinica područne i lokalne samouprave, ustanova socijalne skrbi, udruga, organizacija civilnog društva i različitih sustava (odgoj i obrazovanje, zdravstvo, zapošljavanje), uključujući volontere i organizatore volontiranja. Projektom se sufinanciraju plaće 3 djelatnika koji provode individualnu rehabilitaciju u prostorima udruge u Karlovcu i Slunju… više
Vrijednost projekta: 25.000,00 €
Trajanje projekta: od 01.06.2023.  do 31.05.2024.

Buđenje III (3. godina)
Grad Karlovac
Opis: Projekt je namijenjen za osnaživanje korisnika socijalnih usluga i razvijanje inovativnih socijalnih usluga te savjetovanje i mentoriranje za udruge koje pružaju socijalne usluge za uvođenje i provođenje Sustava kvalitete socijalnih usluga…(više)
Vrijednost projekta: 2.654,46 €
Trajanje projekta: projekt u tijeku  od 01.01.2023.-31.12.2023. do 31.01.2025.

Buđenje III (3. godina)
Karlovačka županija
Vrijednost projekta: 1.990,84 €
Trajanje projekta: projekt u tijeku  od 01.01.2023-31.12.2023. do 15.01.2025.

Pomoćnici u nastavi VI
Ministarstvo znanosti i obrazovanja
Opis: Projekt je u potpunosti financiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja kojim je osigurana plaća za 10 asistenata  u nastavi u osnovnim i srednjim školama, te im je osigurana dvodnevna edukacija…(više)
Vrijednost projekta: 106.857,39 €
Trajanje projekta: 04.09.2023. do 30.06.2024.

Donacija – Nauči me, prouči me
Kelteks
Opis: Namijenjen za opremanje novog kabineta za provođenje ADOS-a opservacijske procjene…(više)
Vrijednost: 1.000,00 €