Udruga Zvončići je nevladina, nestranačka, neprofitna i socijalno-humanitarna
organizacija koja je osnovana sa ciljem promicanja procesa integracije u društvenu
zajednicu, razvitka i unapređenja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju,
roditelja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Mjesec prosinac je pred vratima, a to je mjesec pun lijepih događaja, toplih riječi, veselja i darivanja drugih.

Naš će započeti vrlo radosno, ponosno i uz još više motivacije.

Razlog tome su rezultati evaluacije koju smo provodili među našim korisnicima te prikupili najviše odgovora dosad, čak 42.

Vizualno su prikazani rezultati iz nekoliko kategorija procjenjivanja te smo vrlo sretni što i dalje nastavljamo ispunjavati očekivanja naših starih i novih korisnika te što nam ovi podaci ukazuju da se naš trudi vidi i cijeni, a pogotovo u ovim nepredvidivim i nesigurnim vremenima.

Prema podacima iz upitnika, najveći broj djece koristi po dvije terapije (njih 18). U jednu terapiju uključeno je dvanaestero djece, tri terapije koristi sedmero djece, dok na četiri terapije ide petero djece. Uzevši u obzir i evidencijske liste o prisutnosti na terapijama te o stvarnom ukupnom broju korisnika, realni broj korisnika jedne do četiri terapije je znatno veći, no slijedi omjere dobivene i iz podataka iz upitnika. Od stvarnog ukupnog broja korisnika dakle najveći broj djece koristi po dvije terapije te potom slijedi broj djece koja koriste po jednu terapiju i tri terapije.

Hvala vam svima još jednom što nas podržavate i što ste zajedno s nama u nastojanju da djeci omogućimo ono što im najviše treba.

Skip to content